Τοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: Επιτροπή του Δήμου εξετάζει τα αιτήματα επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος και την παροχή ειδικού βοηθήματος

Στη σύσταση επιτροπής, υπέυθυνης να εξετάζει αιτήματα επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος σε πολίτες με χαμηλά εισοδήματα και την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος, προχώρησε ο Δήμος Τριφυλίας σύμφωνα με την σχετική αποφαση της δημοτικής αρχής, η οποια αναρτήθηκε χθες στη Διαύγεια.
Πιο συγκεκριμένα, στην απόφαση αναφέρεται πως:

ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ τριμελή Επιτροπή με τα ακόλουθα μέλη :
1. Δημήτριο Σαρμαντζή – Εντεταλμένο Σύμβουλο Κοιν. Προστασίας ως εκπρόσωπο του Δήμου Τριφυλίας, με αναπληρωτή τον Αναστάσιο Πούλο – Αντιδήμαρχο Δήμου Τριφυλίας.
2. Απόστολο Ι. Νικολόπουλο, Τομεάρχης Χρηστών Δικτύου, Εκπρόσωπος του Διαχειριστή τουωΕλληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.)
3. Γεώργιο Παναγόπουλο, Εκπρόσωπο του Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Η. Α.Ε.)
Συντονιστής της Επιτροπής θα είναι ο Εκπρόσωπος του Δήμου Τριφυλίας.

Γραμματειακή Υποστήριξη της Επιτροπής θα παρέχεται από τη Διοικητική Υπάλληλο του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου κ. Στυλιανού Φωτεινή

Αρμοδιότητες – Καθήκοντα της Επιτροπής:

Η εξέταση των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί, η αξιολόγηση της πραγματικής οικονομικής και περιουσιακής κατάστασης των αιτούντων, σύμφωνα με τα οριζόμενα
στην σχετική Κ.Υ.Α., η χορήγηση του ειδικού βοηθήματος και η εντολή για την άμεση επανασύνδεση των ευπαθών καταναλωτών.

Τόπος υποδοχής – Κατάθεση αιτημάτων:

Στα κατά τόπους Δημοτικά καταστήματα του Δήμου Τριφυλίας, όπου αφού πρωτοκολληθούν θα προωθούνται άμεσα στην Γραμματεία της αρμόδιας Επιτροπής για τις περαιτέρω ενέργειες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button