Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Δήμος Τριφυλίας: Προσπάθεια να μεταπεισθεί ο Αναστάσιος Πούλος – Δύσκολη η διαδοχή του

Αίσθηση προκάλεσε η παραίτηση που υπέβαλε στο Δήμαρχο Τριφυλίας, ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος τις προηγούμενες ημέρες, οριοθετώντας την διαφορετική οπτική για την διακυβέρνηση του Δήμου.

Ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση αποδοχής ή μη της παραίτησης, και πολύ περισσότερο αντικατάστασής του. Η καθυστέρηση αυτή πυροδοτεί φημολογία ότι γίνεται προσπάθεια να μεταπεισθεί ο κ. Πούλος, αν και η επίσημη εκδοχή είναι ότι λόγω φόρτου εργασίας δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία. Μένει να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Διάδοχος του κ. Πούλου φέρεται να είναι ο ιατρός Δημήτρης Σαρμαντζής αλλά θεωρείται δύσκολο καθώς έχει επωμιστεί τον σοβαρό ρόλο για την υγεία ασκώντας τα καθήκοντά του στο νοσοκομείο Κυπαρισσία. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να γίνει πρόταση στον πρώην αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαθεοδοσίου, ή να επιλέξει ο ίδιος ο Δήμαρχος να ασκήσει καθήκοντα αντιδημάρχου.

Πέρα από τις ωραιοποιήσεις των παραιτήσεων στην πλευρά της πλειοψηφίας που δοκιμάζουν τις αντοχές της Δημοτικής αρχής, δημιουργούνται νέα δεδομένα καθώς δεν αποκλείεται να έχουμε ανακατανομές αλλά κυρίως να δούμε κι άλλο αιρετό ή αιρετούς να απομακρύνονται από την δημοτική αρχή στο χώρο της πλειοψηφίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button