ΓαργαλιάνοιΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Δήμος Τριφυλίας: Σύντομα δημοπρασίες ύψους 240.000 ευρώ για έργα σε Γαργαλιάνους και Φιλιατρά

 

a3c5d74c4c3ccc5b369bf01a607a4338_L


Ο προϋπολογισμός του κάθε έργου είναι 120.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει ο Δήμος Τριφυλίας στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι δημοπρασίες για εργασίες που αφορούν την Δ.Κ. Φιλιατρών και την Δ.Κ. Γαργαλιάνων.

Συγκεκριμένα αναμένεται να δημοπρατηθούν οι εργασίες για την διαμόρφωση της εισόδου της πόλης των Γαργαλιάνων, εργασίες οδοποιίας της Δ.Κ. Γαργαλιανων όπου συμπεριλαμβάνεται και η ανάπλαση της οδού Νικολοπούλου καθώς και οι εργασίες διαμόρφωσης του προαύλιου χώρου 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων, ενώ θα γίνει και η διαμόρφωση του πεζοδρόμιου έξω από το Δημαρχείο για Ατομα με Ειδικές Ανάγκες.

Για την πόλη των Φιλιατρών θα δημοπρατηθεί το έργο το οποίο αφορά την «είσοδο των Φιλιατρών» και περιλαμβάνει εργασίες από το ύψος του Πύργου του Άιφελ μέχρι και την Πλατεία των Φιλιατρών, με πεζοδρόμια καθώς και κάποιες ασφαλτοστρώσεις σε χωματόδρομους της πόλης των Φιλιατρών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button