Ελλάδα

Δίωξη κατά Μαρινάκη για το Noor 1

«Σεισμό» προκαλεί το πόρισμα για το Noor1, καθώς μεταξύ των ονομάτων στα οποία θα ασκηθεί ποινική δίωξη βρίσκεται και αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα λοιπόν με την δικαστική έρευνα της Εισαγγελέα Πειραιά, Ειρήνης Τζίβα που ολοκληρώθηκε σήμερα, στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και σε άλλα τρία άτομα, ασκείται ποινική δίωξη για κατοχή-διακίνηση-χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Εκτός από τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» στην λίστα βρίσκεται ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Capital, Νίκος Συντιχάκης, ο δικηγόρος Βαγγέλης Μπαϊρακτάρης και ο ναυτασφαλιστής, Ηλίας Τσακίρης. Και στους τέσσερις θα απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα.

Η προβλεπόμενη διαδικασία από εδώ και πέρα, είναι το πόρισμα να παραδοθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή ή σε ειδικό εφέτη ανακριτή διαφθοράς, προκειμένου μέσω νέας έρευνας να διαπιστωθεί αν οι συγκεκριμένοι έχουν διαπράξει το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες όπως είναι το εμπόριο ναρκωτικών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button