Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Στις 29 Ιουνίου η δημοπρασία για το έργο της Δημοτικής Οδοποιίας Φιλιατρών

 

filiatra


Ο Δήμος Τριφυλίας προχώρησε στην διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την κατασκευή του έργου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ» με τον προϋπολογισμό της δαπάνης να ανέρχεται στο ποσό των 219.999,99€ (με ΦΠΑ 24%).

Το έργο αφορά την αναβάθμιση του αστικού ιστού των Φιλιατρών με πλήρη ανακατασκευή του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων στην οδό Φουρναράκη, από τη διασταύρωση με την Ι.Μεταξά (βόρεια είσοδος) έως την είσοδο στην κεντρική πλατεία της πόλης και τις κάθετες σε αυτή οδούς, συνολικού μήκους 900,00 μ. περίπου. Επίσης, θα διαπλατυνθεί κατά 1,00 μ. περίπου το πεζοδρόμιο έμπροσθεν του Γυμνασίου – Λυκείου Φιλιατρών, με τελικό πλάτος 3,60 μ..

Η δημοπρασία του έργου θα διενεργηθεί στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών & Π.Π με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 88 και 117 του Ν.4412/2016.

Στις 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθέι η δημοπρασία για το έργο «Δημοτική Οδοποιία Αυλώνος» ύψους 74.374,37 Ευρώ (με Φ.Π.Α. 24%).

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button