Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Δημοπρατείται το έργο αναβάθμισης του κτιρίου Συγγρού στη Μεθώνη

Ο δήμος Πύλου – Νέστορος προκηρύσσει τη με ανοικτή διαδικασία επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Αναβάθμιση του διατηρητέου Σχολικού Κτιρίου Συγγρού στη Μεθώνης» το οποίο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» με προϋπολογισμό 256.794,10 ευρώ.

 

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης, πλην της τεχνικής μελέτης, στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, στο ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής: http://www.pylos-nestor.gr.

Εφόσον έχουν ζητηθεί εγκαίρως, ήτοι έως την 18/04/2018 η αναθέτουσα αρχή παρέχει σε όλους τους  προσφέροντες που συμμετέχουν στη διαδικασία σύναψης σύμβασης συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και οποιαδήποτε σχετικά δικαιολογητικά, το αργότερο στις 23/ 04/ 2018.

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών στο ΕΣΗΔΗΣ ορίζεται η 27/04/2018, ημέρα Παρασκευή ώρα λήξης 10:00π.μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button