ΕκπαίδευσηΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Διάλεξη για την Κυκλοφοριακή Αγωγή στους μαθητές του Γυμνασίου Φιλιατρών

Στο πλαίσιο υλοποίησης στόχων που τέθηκαν από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και αφορούν, μεταξύ άλλων, την ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιούνται ενημερωτικές διαλέξεις με αντικείμενο τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή.

Έτσι, μετά τους Γαργαλιάνους και την Κυπαρισσία διάλεξη κυκλοφοριακής αγωγής έγινε χθες και στο Γυμνάσιο Φιλιατρών από το Α.Τ. Τριφυλίας σε συνεργασία με το Α.Τ. Γαργαλιάνων από προσωπικό των δύο τμημάτων με επικεφαλής τον υποδιοικητή του ΑΤ Τριφυλίας αστυνόμο Β’ Βασίλη Παρασκευόπουλο και το διοικητή του ΑΤ Γαργαλιάνων υπαστυνόμο Β’ Νικόλαο Γεωργακόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση αφορούσε τους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας, την οδική συμπεριφορά πεζών, οδηγών και επιβατών, και τη διαμόρφωση κυκλοφοριακής συνείδησης και συμπεριφοράς. Ταυτόχρονα, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήματα και να ενημερωθούν, επιδεικνύοντας ξεχωριστό ενδιαφέρον, ενώ έγινε και προβολή οπτικού υλικού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button