ΑστυνομικάΚυπαρισσία

Διέρρηξαν σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Κυπαρισσίας

Διάρρηξη στο «ιστορικότερο» σούπερ μάρκετ «Τσολιάς» στο κέντρο της αγοράς της Κυπαρισσίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να παραβιάσουν πλαϊνή πόρτα του καταστήματος, αλλά χτύπησε ο συναγερμός και ετράπησαν σε φυγή, όπως είπε στο «Θ» ο ένας εκ των συνιδιοκτητών της επιχείρησης, Γεώργιος Γιαννικόπουλος.

Ο ίδιος ανέφερε ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης ειδοποιήθηκε ότι χτύπησε ο συναγερμός της επιχείρησής του περί τις 4.00 και έσπευσε στο κατάστημα, όπου διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί η κεντρική είσοδος, ενώ είχε γίνει απόπειρα να παραβιαστεί και διπλανή πόρτα.

Ο δράστης ή οι δράστες κατευθύνθηκαν με γρήγορες κινήσεις στα ταμεία, που είναι ακριβώς στην είσοδο, τα άνοιξαν και πήραν ό,τι υπήρχε, ενώ φεύγοντας πήραν κι ένα συρτάρι, το οποίο είχε χαρτιά και τιμολόγια. Το ποσό που εκλάπη, κυρίως σε κέρματα, αλλά και χαρτονομίσματα, σύμφωνα με τον κ. Γιαννικόπουλο, ανέρχεται περίπου στα 2.000 ευρώ.

Η Σήμανση από το Α.Τ. Τριφυλίας ήλεγξε για αποτυπώματα, ενώ το Α.Τ. Τριφυλίας διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.

 

Του Ηλία Γιαννόπουλου στο Θάρρος

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Όσο μπαίνουν λαθροεισβολεις τοσο θα μεγαλωνει και η “,ΑΝΆΠΤΥΞΗ”! Δεν μας άρεσε η εποχη που αφήναμε το κλειδί στ πορτα!Έρχονται χειρότερα!Λυπάμαι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button