Αθλητικά

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Εκτός Σούπερ Λίγκα ο Μπλάνας, στους πίνακες και φέτος ο Αλεξέας

Ενας από τους δέκα διαιτητές της περσινής Σούπερ Λίγκα που δεν συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες για τη νέα χρονιά είναι ο Γιώργος Μπλάνας.

Ο Μεσσήνιος ρέφερι βγήκε εκτός Σούπερ Λίγκα, στην οποία έπαιζε τα τελευταία δύο χρόνια.

Αντίθετα, στον πίνακα των βοηθών διαιτητών της Σούπερ Λίγκα και για τη νέα χρονιά παρέμεινε ο Μεσσήνιος Ηλίας Αλεξέας, ο οποίος είναι και διεθνής.

Πέρα από την Σούπερ Λίγκα, η Μεσσηνία δεν έχει ρέφερι ούτε στη δεύτερη κατηγορία ενώ στην τρίτη παρέμεινε ο Γιάννης Κουτσαναστάσης αλλά στους νέους πίνακες δεν βρίσκονται οι Νίκος Τουρλομούσης και Δημήτρης Γιαννόπουλος.

Στους βοηθούς διαιτητές β’ κατηγορίας βρίσκονται οι Μεσσήνιοι Κώστας Αδαμόπουλος, Σοφία Αθανασοπούλου, Μάριος Καρβούνης και στην γ’ κατηγορία ο Νίκος Γκούμας.

Στους παρατηρητές δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά την Μεσσηνία, καθώς στην β’ κατηγορία παρέμειναν οι Χρήστος Κότσαρης και Νίκος Χρονόπουλος και στην γ’ κατηγορία ο Ανδρέας Μιχαλακέας.

Η δομή της νέας ΚΕΔ

Με νέα σύνθεση θα λειτουργεί η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, τους Περέιρα και Μαρίν θα πλαισιώσει ο Σουηδός Λίντμπεργκ, με την «τρόικα» να έχει την ευθύνη των επαγγελματικών κατηγοριών. Ο Λίντμπεργκ θα είναι υπεύθυνος για τους βοηθούς διαιτητές, ενώ Πεερέιρα και Μαρίν για τους διαιτητές. Η πεντάδα της ΚΕΔ συμπληρώνεται από τους Καλύβα και Τσαχειλίδη, οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Οι Τριτσώνης και Κουκουλάκης παραμένουν, πάντως, καθώς ο πρώτος θα ασχολείται με την ανάπτυξη της διαιτησίας και ο δεύτερος με τη λειτουργία του VAR.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button