Αθλητικά

«Διαλύεται» ο Ολυμπιακός – Άλλοι τρεις στην έξοδο, top ονόματα – Γιατί τους «καθαρίζει» ο Μαρινάκης

Θέμα ωρών μοιάζει να υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις από πλευράς Ολυμπιακού σχετικά με κάποιους παίκτες, που θα τεθούν άμεσα στο περιθώριο μετά τους Οφόε και Σεμπά.

Στο Λιμάνι «ζυγίζουν» αυτή τη στιγμή τις ανάγκες που έχουν και τις επιπτώσεις που θα προκύψουν στην ομάδα από τις αποφάσεις που θα ληφθούν, ωστόσο μοιάζει δεδομένο πως από διοικητικής πλευράς και προσωπικά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη απογοήτευση και δυσαρέσκεια για κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα και δύσκολα αυτό δεν θα έρθει στην επιφάνεια μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Άνθρωποι που γνωρίζουν από κοντά όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Πειραιά επιμένουν πως υπάρχει εντονότατη δυσαρέσκεια για τρεις παίκτες εδώ και πολύ καιρό και είναι θέμα χρόνου να σημειωθεί… έκρηξη. Ο λόγος γίνεται για τους Ούρος Τζούρτζεβιτς, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Κώστα Φορτούνη, οι οποίοι έχουν δώσει διάφορες αφορμές στη διοίκηση για να είναι «πυρ και μανία» μαζί τους, με συνέπεια να θεωρείται σχεδόν βέβαιο αυτή τη στιγμή πως δεν έχουν κανένα μέλλον στο Λιμάνι.

Στον Σέρβο φορ καταλογίζεται ότι δεν διακατέχεται στο ελάχιστο από πνεύμα ομαδικότητας και ότι κάνει συχνά άνω-κάτω τα αποδυτήρια με τη συμπεριφορά του, που είναι πολλές φορές ακραία και ανεξέλεγκτη. Παράλληλα, αποδεικνύει σε κάθε ματς πως χρειάζεται… αίτηση για να σκοράρει και δεν δικαιολογεί τον ντόρο που προκλήθηκε για την απόκτησή του. Χαρακτηρίζεται ως κακός και δύστροπος χαρακτήρας και δεν είναι τυχαίο πως δεν έχει «δέσει» με κανέναν μέσα στην ομάδα…

Αναφορικά με τον Νορβηγό μπακ, θεωρείται πως έχει χτυπήσει «ταβάνι» φιλοδοξιών και αποδόσεως και δεν έχει πια τίποτε άλλο να προσφέρει στο σύλλογο. Εχει πάψει εδώ και καιρό να βελτιώνεται, ενώ πολλοί του χρεώνουν κακές σχέσεις και «κόντρα» με τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, που τελικά οδήγησε στην αποδυνάμωση της ομάδας.

Οσον αφορά τον Φορτούνη, θεωρείται από τους πλέον υπερεκτιμημένους παίκτες της ομάδας, όπως και ότι έχει πάψει εδώ και καιρό να δουλεύει με συνέπεια να μη βελτιώνεται στο ελάχιστο. Τον έχουν επηρεάσει, σίγουρα, οι συχνές αλλαγές προπονητών, καθώς είναι παίκτης ψυχολογίας, ωστόσο φαίνεται πως βρήκε ένα ακόμα «πάτημα» και μια δικαιολογία για να μην πιέζει τον εαυτό του να γίνεται καλύτερος.

Εξάλλου, αν και βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια σε σταθερά πτωτική πορεία, παραμένει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας… Όπως υποστηρίζουν στο Λιμάνι, αν και πληρώνεται για να είναι ο σταρ του Ολυμπιακού, το μόνο που αποδεικνύει σταθερά σε κάθε μεγάλο και κρίσιμο ματς είναι πως δεν… βράζει το αίμα του και ότι αναζητά πάντοτε δικαιολογίες για να αποφύγει τις ευθύνες του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button