ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Διαμαρτυρία καταστηματαρχών εστίασης και διασκέδασης στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας

Έξω από το δημαρχείο Κυπαρισσίας βρέθηκαν σήμερα το πρωί καταστηματάρχες εστίασης και διασκέδασης από την ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν ενάντια στα πρόστιμα για καταλήψεις πεζοδρομίων έχουν αρχίσει και πέφτουν τις τελευταίες ημέρες.

Με τα πρόστιμα για τις καταλήψεις πεζοδρομίων να έχουν αρχίσει να πέφτουν, ειδικά για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην Άνω Πόλη, οι επαγγελματίες ζήτησαν από το Δήμο το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από την έκδοση αδειών για κατάληψη πεζοδρομίου. Όπως οι ίδιοι ανέφεραν, αν και έχουν υποβάλει αιτήσεις από το Μάιο, η διχογνωμία μεταξύ Δήμου και Αστυνομίας έχει καθυστερήσει την έκδοση των αδειών με αποτέλεσμα μετά τους τελευταίους ελέγχους να βρίσκονται αντιμέτωποι με μηνύσεις και μεγάλα πρόστιμα.

Τελικά, οι επαγγελματίες μετά την συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο πήραν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις πως το θέμα που έχει προκύψει θα ξεπεραστεί τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button