Ελλάδα

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ το 14 μηνών βρέφος που βρέθηκε μόνο του σε φλεγόμενο διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής

Στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται το βρέφος 14 μηνών που εντοπίστηκε μόνο του στο φλεγόμενο διαμέρισμα της πλατείας Αττικής, τη νύχτα.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 2 τα ξημερώματα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της πλατείας Αττικής. Αμέσως έσπευσε στο σημείο και μόλις μπήκε στο διαμέρισμα εντόπισε μόνο του, το βρέφος.

Το μωρό μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη αναπνοής καθώς είναι αιμοδυναμικά ασταθές, όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Μανώλης Παπασλαβας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΑΝΤ1.

Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη καθώς έχει εισπνεύσει καπνό επί πολύ ώρα, συμπλήρωσε, διευκρινίζοντας, από την άλλη, πως τα εγκαύματα στο κορμάκι του είναι μικρής έκτασης σε πρόσωπο, χέρια και πόδια, πρώτου βαθμού και δεν εμπνέουν ανησυχία στους γιατρούς.

Όπως είπε ακόμα, όταν το βρέφος διακομίστηκε στο Παίδων είχε τις αισθήσεις του, αλλά διασωληνώθηκε κατευθείαν λόγω της κατάστασής του, ενώ τόνισε πως ήταν μαζί του η μητέρα του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button