Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης «Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες»

Πανδαισία πολιτισμών, χορών, μουσικών και παραδόσεων αναμένονται και φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης «Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες» που θα πραγματοποιηθεί στην Κυπαρισσία από τις 23- 27 Αυγούστου.

Τα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν φέτος είναι :

από την Ιταλία (“La Quadriglia” Taurano), τη Δημοκρατία της Κιργιζίας (“ADIS vocal-choreographic ensemble” – Bishkek), το Περού (“Elenco Artístico PERU MULTICOLOR ” – Lima), τη Σλοβενία (“Folklore Group Ivan Navratil ” – Metlika), την Ισπανία (“Compañía Flamenca Carmen Guerrero ” – Cádiz), την Ελλάδα συμμετέχουν, εκτός από τον οικοδεσπότη Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρισσίας Μ.Ε.Σ.Κ., η “Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης” της Εταιρείας Πιερικών Μελετών “Ε.Π.Μ.” Κατερίνης , όπως και οι Χορευτικοί Σύλλογοι από τις υπόλοιπες πόλεις της Τριφυλίας που θα δοθούν παραστάσεις.

Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 25 του μηνός στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας. Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: Η τελετή έναρξης θα γίνει την Πέμπτη 23 Αυγούστου στην Κυπαρισσία, στις 24 θα γίνει παράσταση στους Γαργαλιάνους και θα ακολουθήσουν παραστάσεις στις 26 στο Κοπανάκι και στις 27 στα Φιλιατρά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button