Κόσμος

Δολοφονία στην Πάφο: Σοκ στη Βρετανία από τον χαμό του 39χρονου πατέρα δύο παιδιών

Όπως αποκαλύπτεται, ο Μπέρτς έκανε οικονομίες επί ένα χρόνο, ώστε να καταφέρει να κάνει τις διακοπές των ονείρων του, μαζί με τις δύο κόρες του, τη γυναίκα του και άλλα μέλη της οικογένειάς του – Η φίλη του, Cheryl Griffiths, τον περιέγραψε ως «πιστό φίλο, αξιαγάπητο και απίθανο μπαμπά»

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του 35χρονου Κύπριου, ο οποίος πάτησε με το αμάξι δύο Βρετανούς, επειδή, σύμφωνα με τις πληροφορίες παρενέβησαν και τον χτύπησαν, επειδή φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλλιών την 23χρονη κοπέλα του.

Ο 39χρονος Βρετανός Τσάρλι Μπερτς, πατέρας δύο παιδιών, πέθανε ακαριαία, σύμφωνα με τη Daily Mail, ενώ ο 32χρονος φίλος του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

vretanos_mossaic

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Μπέρτς ήταν οικοδόμος στο επάγγελμα και βρισκόταν στην Κύπρο για οικογενειακές διακοπές.

Ένας εκπρόσωπος του Γραφείου Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας δήλωσε: «Προσφέρουμε συμβουλές και υποστήριξη στην οικογένεια Βρετανού μετά το θάνατό του στην Κύπρο και είμαστε σε επαφή με τις κυπριακές αρχές».

Ο οικογενειακός φίλος, Graham Breeze είπε στην εφημερίδα ότι «ο Τσάρλι ήταν πολύ γνωστός και αρεστός εδώ. Είναι μια φοβερή τραγωδία για την οικογένειά του».

British

Όπως αποκαλύπτεται, ο Μπέρτς έκανε οικονομίες επί ένα χρόνο, ώστε να καταφέρει να κάνει τις διακοπές των ονείρων του, μαζί με τις δύο κόρες του, τη γυναίκα του και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Ο κ. Breeze, δημοτικός σύμβουλος, δήλωσε: «Ήταν ένα τραγικό τέλος σε κάτι που έπρεπε να είναι οι τέλειες οικογενειακές διακοπές. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι πραγματικά μια τραγική κατάσταση. Η πόλη θα είναι πολύ υποστηρικτική».

«Απώλεια μιας νέας ζωής, χωρίς λόγο. Έριξε μια σκοτεινή σκιά πάνω από την πόλη του Welshpool».

Η φίλη Cheryl Griffiths τον περιέγραψε ως «πιστό φίλο, αξιαγάπητο και απίθανο μπαμπά».

Είπε: «Η ζωή αλλάζει σε ένα πετάρισμα των βλεφάρων. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Εφυγε αλλά ποτέ δεν θα ξεχαστεί».

Πώς έγινε η δολοφονία

Ο 35χρονος δράστης φέρεται να χτύπησε στη μπυραρία την 23χρονη και οι δύο Βρετανοί να παρενέβησαν για να σταματήσει.

Για να καταφέρουν μάλιστα να αφήσει ήσυχη την κοπέλα, τον χτύπησαν.

Κατόπιν, ο Κύπριος αποχώρησε. Ωστόσο ανέμενε έξω από το κέντρο και όταν οι δύο Βρετανοί εξήλθαν και περπατούσαν στο κύριο δρόμο Πέγειας – Αγίου Γεωργίου, ο 35χρονος οδήγησε το αυτοκίνητο εναντίον τους και τους χτύπησε.

Ο 35χρονος Κύπριος έχοντας ως συνοδηγό την 23χρονη εγκατέλειψε τους δύο Βρετανούς αιμόφυρτους στο δρόμο και οδήγησε το αυτοκίνητο στο κοντινό λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου. Έριξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα και ο ίδιος βγήκε από το όχημα αφήνοντας μέσα την 23χρονη, η οποία κατάφερε να εξέλθει και να βγει στη ξηρά.

kipros-fonos

Αρχικώς η αστυνομία διερευνούσε τροχαίο δυστύχημα, ενώ ο 39χρονος Βρετανός που είχε χτυπηθεί διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός και ο 32χρονος συμπατριώτης του σοβαρά τραυματισμένος. Στη συνέχεια η αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι και συνέλαβε τον 35χρονο Κύπριο και τη 23χρονη φίλη του οι οποίοι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο το οποίο διέταξε τη προφυλάκιση τους, για την υπόθεση φόνου και απόπειρας φόνου των δύο Βρετανών.

  Τι αναφέρει η ιατροδικαστής

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου που διενήργησε τη νεκροτομή στη σορό του 39χρονου Ουαλού Charlie Birch, ανέφερε πως ο θάνατος του οφείλεται σε πολυτραυματισμό από τροχοφόρο όχημα. Ο Charlie Birch καταγόταν από το Powys της Ουαλίας και ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Στη Κύπρο βρισκόταν οικογενειακώς για διακοπές. Το βράδυ που έγινε ο φόνος ήταν σε μπυραρία με τον φίλο του Bill Pritchard. Όταν είδαν τον 35χρονο Χρήστος Ιλιντζίδη με καταγωγή από τη Γεωργία, κάτοχο ελληνικού διαβατηρίου και μόνιμο κάτοικο Κύπρου, να χτυπάει την 23χρονη φίλη του Κρίστια Κβάσα, κάτοχο ελληνικού διαβατηρίου, παρενέβησαν και τον απέτρεψαν από το να συνεχίσει να τη χτυπάει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button