Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Εγκαινιάστηκε το νέο Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης του Δήμου Καλαμάτας

18422263_10155280735822733_1444262407971592694_o


Εγκαινιάστηκε το νέο Γραφείου Τουριστικής Υποστήριξης του Δήμου Καλαμάτας το απόγευματης Παρασκευής 12 Μαϊου, στο χώρο του ιστορικού Δημαρχείου, επί της οδού Αριστομένους 28, στο ισόγειο.

Με κάθε επισημότητα και υπό τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, τελέστηκαν αργά το απόγευμα τα εγκαίνια του νέου γραφείου τουριστικής υποστήριξης του δήμου Καλαμάτας σε χώρο που παραχωρήθηκε στο ιστορικό δημαρχείο με είσοδο από τον πεζόδρομο της Αριστομενους. Συνολικά θα λειτουργούν τρία γραφεία ενημέρωσης. Στην ουσία πρόκειται για μετεγκατάσταση στο ιστορικό δημαρχείο το οποίο θα λειτουργεί οι περισσότερες ώρες και θα είναι πιο εύκολα προσβάσιμο στο κέντρο της πόλης. Το παρών έδωσαν όλοι οι δήμαρχοι του νομού πλην του δημάρχου Μεσσήνης που εκπροσωπήθηκε από την αντιδήμαρχο Γεωργία Παναγόπουλου, ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Μεσσηνίας και πολλοί εκπρόσωποι του χώρου της φιλοξενίας όπως ήταν και το αναμενόμενο.
Καθημερινά τα Γραφεία Τουριστικής Υποστήριξης παρέχουν πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά τον Τουρισμό, κυρίως με την πόλη και τη Μεσσηνία αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, υποστηρίζονται από το κατάλληλο προσωπικό και διαθέτουν έντυπο υλικό.
To συγκεκριμένο γραφείο στο πρώην Δημαρχείο θα λειτουργεί καθημερινά 9:00–21:00, όλη την εβδομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button