Πολιτική

Εθνικές και Δημοτικές εκλογές απασχόλησαν τη συνεδρίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο. και ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Κυπαρισσία συνεδρίαση της ΔΗΜ ΤΟ Τριφυλίας και ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας με την διευρυμένη σύνθεση της με κύριο κορμό της συζήτησης το ενδεχόμενο πρόωρων Βουλευτικών εκλογών.
Μετά από διαλογική συζήτηση και κατάθεση απόψεων ο κ Φωτεινός ζήτησε από όλα τα μέλη –και την ΟΝΝΕΔ- να είναι σε εγρήγορση.

Στην ίδια συνεδρίαση ο κ Φωτεινός Γεώργιος ενημέρωσε όλα τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχαν προ ημερών με τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ Παναγιώτη Κατσίβελα κατόπιν προκλήσεως του κ Δημάρχου και ακολούθησε ενημέρωση για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Συζητήθηκε επίσης να αναζητηθεί νέος χώρος στέγασης των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας Τριφυλίας κάτι που βρήκε σύμφωνα όλα τα μέλη του συμβουλίου ενώ αποφασίστηκε από τον επόμενο μήνα οι συνεδριάσεις της ΔΗΜ ΤΟ να γίνονται την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα και σε διαφορετική Δημοτική Ενότητα. (Φιλιατρά, Γαργαλιάνους, κλπ κλπ) συζητώντας τα προβλήματα των πολιτών της κάθε ενότητας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button