Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Εκδήλωση – αφιέρωμα στο Δημήτρη Κουκουλά στο Μουζάκι

ce3d23bce0b7673bf2907c8f36cc20d6_L


Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και σε θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στον χώρο της ταβέρνας «Το Εξοχικόν» στο Μουζάκι, η εκδήλωση-αφιέρωμα στον συγγραφέα Δημήτρη Κουκουλά που με τα έργα του «Τα Φορτηγά και άλλες ιστορίες», «Οι Αριστεριστές» και «Βαρκαρόλα» ολοκλήρωσε την πρώτη του τριλογία.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου Τριφυλία», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου και οι Εκδόσεις «Εύμαρος». Για τον Δημήτρη Κουκουλά και το έργο του μίλησαν, η συγγραφέας Μαρώ Τριανταφύλλου, ο εκδότης Πέτρος Κακολύρης. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ ο συμβολαιογράφος Μπάμπης Μίχαλος διάβασε από τη «Βαρκαρόλα» το παραληρηματικό διήγημα «Ρασοευχή». Ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια παρατέθηκε μπουφές με εκλεκτά εδέσματα, προσφορά των διοργανωτών συλλόγων, και τοπικούς οίνους προσφορά του οινοποιού κ. Πατσούρου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button