Τοπικά Νέα

Εκδηλώσεις σε Καλαμάτα και Φιλιατρά για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών από το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ.

Ένα διαφορετικό τρόπο για να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών σκέφθηκαν οι άνθρωποι του ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ. Αφήνοντας στην άκρη τις τετριμμένες, όπως είπαν, ομιλίες, θα διοργανώσουν δύο μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στις 8.30 το βράδυ, στο χώρο του πατινάζ στο Πάρκο του ΟΣΕ και η δεύτερη στα Φιλιατρά, στο χώρο του Λυκείου, στις 30 Ιουνίου, επίσης στις 8.00 το βράδυ.
Όπως είπαν οι άνθρωποι του Κέντρου, αυτή η ημέρα πρέπει να γιορτάζεται 365 ημέρες το χρόνο και όχι μόνο αυτή που έχει οριστεί ως παγκόσμια. Στόχος των δύο παραπάνω εκδηλώσεων είναι η ευαισθητοποίηση των νέων κατά των ναρκωτικών, καθώς και να υπάρξει θετική σκέψη και συναισθήματα.
Τέλος, να σημειωθεί το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, που έχει τίτλο «Μιλώντας για την πρόληψη μέσα από τη μουσική», θα πλαισιώσουν τα συγκροτήματα «Εκτός Απροόπτου» και «No Barcode», όπως και ο Χορευτικός Σύλλογος «Οι φίλοι της Παράδοσης».
Π.Μπ. στο Θάρρος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button