Τοπικά Νέα

Εκδικάζονται σήμερα τα ασφαλιστικά μέτρα των συμβασιούχων – παρατασιούχων του Δήμου Τριφυλίας

Σήμερα έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί, εξ αναβολής, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν υποβάλει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας 21 συμβασιούχοι-παρατασιούχοι στην καθαριότητα του Δήμου Τριφυλίας.

Θυμίζεται ότι η εκδίκαση αναβλήθηκε για σήμερα στις 4 Ιουλίου. Οι συμβασιούχοι-παρατασιούχοι του Δήμου Τριφυλίας «κέρδισαν» τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα και επέστρεψαν στην εργασία τους, καθώς ήταν θετική η δικαστική απόφαση που εξεδόθη και κοινοποιήθηκε στις 10 Απριλίου από το Δικαστήριο Κυπαρισσίας, όπου και είχαν προσφύγει.

Με την προσωρινή διαταγή, η οποία επιδόθηκε άμεσα στο Δήμο Τριφυλίας, οι συμβασιούχοι-παρατασιούχοι επέστρεψαν στην εργασία τους, στην υπηρεσία καθαριότητας, έως την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε οριστεί για τις 16 Μαΐου. Τότε αναβλήθηκε η εκδίκαση με προσωρινή διαταγή να παραμείνουν στην εργασία τους μέχρι τις 4 Ιουλίου.

Στις 4 Ιουλίου δόθηκε και νέα αναβολή, με την εκδίκαση να ορίζεται για σήμερα και να διατηρείται η προσωρινή διαταγή για τη συνέχιση της εργασίας τους.
Σημειώνεται ότι στις 6 Ιουνίου είχε οριστεί να συζητηθεί στο δικαστήριο η αγωγή των συμβασιούχων για τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε ΙΔΑΧ, η οποία αναβλήθηκε για τις αρχές του 2019.

Επισημαίνεται ότι οι συμβασιούχοι υπηρετούν στο Δήμο Τριφυλίας και προσφέρουν τις υπηρεσίες στην καθαριότητα από το 2015 αδιαλείπτως καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. για όσους παίζουν με την ανάγκη αυτών των ανθρώπων για εργασία και έχουν το θράσος να βγαίνουν φωτογραφία μαζί τους, ας διαβάσουν το κάτωθι άρθρο και αν μπορούν ας δώσουν μια απάντηση στον αντιπρόεδρο του κόμματος που στηρίζουν για το τι θα πράξουν όταν με το κακό βγάλουν την ΝΔ κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές και απολύσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους.

    https://www.news247.gr/politiki/chatzidakis-gia-symvasioychoys-o-ti-provlepei-to-syntagma.6647371.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button