Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Εκλογές σήμερα στον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών

Σήμερα, Κυριακή 1η Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών στις 10.30 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Φιλιατρών.

Στη σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου σημειώνεται: «Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων είναι επιβεβλημένη. Σε μια εποχή που η πόλη των Φιλιατρών δυστυχώς παρακμάζει πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Το πρώτο από όλα που πρέπει να αλλάξουμε είναι η συμμετοχικότητα όλων μας σε οποιαδήποτε δράση γίνεται στην πόλη μας. Οι περισσότεροι από εμάς όταν βλέπουμε κάτι στραβό λέμε: “Τι θα κάνετε για αυτό;”. Αντί για δεύτερο πληθυντικό καλό είναι να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε το πρώτο και να λέμε “τι θα κάνουμε;”. Ας αρχίσουμε από αυτό λοιπόν. Μιας και την προηγούμενη Κυριακή στη γενική συνέλευση η προσέλευση των μελών μας ήταν απογοητευτική, αυτή την Κυριακή στις 10:30 και για 15 λεπτά περίπου θα γίνει ενημέρωση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και οικονομικός απολογισμός για τη διετία που πέρασε. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν εκλογές. Δικαίωμα στις εκλογές έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου που είναι ταμειακώς εντάξει. Για να μην έχει αυτό αποτρεπτικό χαρακτήρα στις εκλογές αποφασίσαμε η συνδρομή να είναι από 5€. Καλείστε λοιπόν όλοι να συμμετέχετε ενεργά στις εκλογές».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button