Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Εκοψαν πίτα οι τρίτεκνοι σε Πύλο και Χώρα

700f0dcebf78c93948e5f77b7d62a30f_L


Πίτα έκοψε το Σάββατο στην Πύλο ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, στον “Κρίνο”.

Ο πρόεδρος Χρήστος Κορομηλάς έκανε απολογισμό δράσεων και ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα όπως το οικογενειακό επίδομα, το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό και οι μεταγραφές φοιτητών. Τέλος ευχαρίστησε την Κατερίνη Διαμαντοπούλου, την Ειρήνη Καλδή και τους υπολοίπους εθελοντές του συλλόγου από την περιοχή.

Σε Χώρα και Κεφαλόβρυσο 

Πίτα στη Χώρα έκοψε ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας το περασμένο Σάββατο, στο πλαίσιο της προσπάθειας επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με μέλη του σε όλη τη Μεσσηνία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κεφαλόβρυσο, στο καφέ-μπαρ “Dimal”.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς προέβη στον απολογισμό για τις δράσεις του 2016 και ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα όπως το οικογενειακό επίδομα, το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό και τις μεταγραφές φοιτητών.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Σωτήριος Χριστόπουλος, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Πολυτέκνων, του Συλλόγου Γυναικών και του Λαογραφικού Συλλόγου Χώρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button