Εκπαίδευση

Πρωτιές και υψηλές βαθμολογίες για το ΓΕΛ Κυπαρισσίας [εικόνες]

 

12


Ακόμα μια χρονιά το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας σημείωσε πρωτιές και υψηλές βαθμολογίες με το 30% και άνω, των μαθητών του να συγκεντρώνουν πάνω από 17.000 μόρια. Χαρά, συγκίνηση, χαμόγελα σε επιτυχόντες, γονείς και καθηγητές.


Μαρία Καζάκου, 18.754 μόρια

kazakou

Είμαι πολύ ευχαριστημένη, παρόλο που τα θέματα ήταν δύσκολα! Ευελπιστώ να πιάσω την Ιατρική, αν τα καταφέρω αλλιώς Φαρμακευτική θα δούμε. Είμαι πολύ χαρούμενη. Πέτυχα το στόχο μου και αυτό είναι που μετρά!»


Γιώργος Μπίτσικας – Κανελλόπουλος, 18.489 μόρια

mpitsikas

Πιάνω το στόχο μου, ο οποίος ήταν Πολυτεχνείο ή Μηχανολόγων ή Ηλεκτρολόγων ή Ναυπηγών Αθήνα πάντα! Αισθάνομαι χαρούμενος, περήφανος για τους κόπους μου όλη τη χρονιά. Είναι όσο περίμενα και ήθελα και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.


Δήμητρα Θεοδωροπούλου, 18.213 μόρια

theodoropoulou

Θα δηλώσω μόνο Ιατρική κι ελπίζω να την πιάσω. Έγραψα περισσότερο απ’ όσο περίμενα. Άμα την πιάσω, θα την πιάσω οριακά, αλλιώς θα ξαναδώσω. Είμαι ικανοποιημένη επειδή έγραψα παραπάνω σε μερικά μαθήματα απ’ όσο περίμενα, σε άλλα λιγότερο κι ελπίζω για το καλύτερο.Θα περιμένουμε τις βάσεις τώρα.


Μαρία Λυδιώτη, 18.080 μόρια

lidioti

Επιθυμώ να περάσω Νομική, κάποια από τις Νομικές Σχολές και αισθάνομαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, ευτυχισμένη θα έλεγα! Πιστεύω να πιάσω το στόχο μου. Περιμένουμε τις βάσεις και ελπίζω να τα έχω καταφέρει.


Παναγιώτα Λαμπίρη, 17.194 μόρια

13

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και σκέφτομαι να δηλώσω Φαρμακευτική ή Βιολογικό, Χημικό. Ήταν έκπληξη για μένα, δεν περίμενα τέτοια βαθμολογία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button