Αθλητικά

Ελλάδα: Έμεινε 14η αλλά έχασε… απόσταση

Μόλις μία ισοπαλία σε τρεις αναμετρήσεις ήταν ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων στο Champions League και το Europa League με την χώρα μας να διατηρεί την 14η θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA.


Το βράδυ της Πέμπτης (20/9) ο Ολυμπιακός έμεινε στο «λευκό» 0-0 με την Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα του 6ου ομίλου του Europa League και αυτός ήταν ο μοναδικός βαθμός που πήρε το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην πρεμιέρα των ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα 1-0 από την Τσέλσι στην Τούμπα, για τον 12ο όμιλο, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης (19/9) η ΑΕΚ ηττήθηκε 3-0 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για την πρώτη μέρα του Champions League.

Μετά την ολοκλήρωση της πρεμιέρας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, η Ελλάδα παρέμεινε στην 14η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA, έχοντας 25.800 βαθμούς, ωστόσο, έχασε την απόσταση που είχε από τους διώκτες της. Συγκεκριμένα, η Ελβετία μείωσε την απόσταση στους 500 βαθμούς (25.300), ενώ απειλητικές μοιάζουν Κροατία (24.375) και Τσεχία (24.275).

Δείτε την βαθμολογία της UEFA…

onsports.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button