ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ενημέρωση για ασφαλιστικά-εργασιακά-συνταξιοδοτικά στην Κυπαρισσία

ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ
Κάλεσμα στους εργαζόμενους, όχι μόνο του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα, να προσέλθουν αύριο, Τρίτη 5 Ιούνη, στην Κυπαρισσία και στην αίθουσα “Αλέκος Παπαδόπουλος”, προκειμένου να ενημερωθούν υπεύθυνα και αναλυτικά για τα ασφαλιστικά, τα εργασιακά και τα συνταξιοδοτικά θέματα που τους απασχολούν, απεύθυνε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ, Δημήτρης Φαββατάς…

Όπως σημείωσε, πρόκειται για ενημερωτική εκδήλωση σε συνέχεια ανάλογων που έχουν πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, η οποία αποσκοπεί στο να απαντηθούν ερωτήσεις εργαζομένων που βρίσκονται σχετικά μακριά από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Θα μιλήσουν η εργατολόγος Μαρία-Μαγδαληνή Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Γιώργος Πετρόπουλος και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Στάθης Γκότσης.

Ο Δημήτρης Φαββατάς υπογράμμισε ότι μετά από οχτώ χρόνια μνημονίων, με μεγάλες ανατροπές στο ασφαλιστικό, στα εργασιακά και στα συνταξιοδοτικά, είναι σημαντικό να προσέλθουν οι εργαζόμενοι και να ενημερωθούν για το πως έχει διαμορφωθεί το θεσμικό πλαίσιο.
Στ.Μ. | kalamatajournal.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button