Αθλητικά

Ενημέρωση φιλάθλων κατά της βίας από την Καλαμάτα- Πήρε Καλλιντέρη ο Τσικλητήρας

Πέρα από τα διοικητικά και τα αγωνιστικά που είναι στο προσκήνιο όλο αυτόν τον καιρό, η Καλαμάτα έκανε χθες γνωστή μια διαφορετική δράση. Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει την προσεχή εβδομάδα, σε συνεργασία με τους οργανωμένους οπαδούς και την Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας, ενημερωτική εκδήλωση, με στόχο την καταπολέμησης της βίας στα γήπεδα. Την ενημέρωση θα κάνει ο υπεύθυνος της ΔΕΑΒ στην Μεσσηνία, Γιώργος Χουλιάρας, ο οποίος θα μιλήσει για όλο το φάσμα αρμοδιοτήτων και τα μέτρα που προτείνει η Επιτροπή για την αποφυγή επεισοδίων.

Συγκρότηση ΔΣ σε Σώμα, μετεγγραφές και προετοιμασία 
Όσον αφορά στα διοικητικά, η αναμενόμενη χθες συγκρότηση του νεοεκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα δεν κατέστη δυνατόν να γίνει, λόγω υποχρεώσεων των μελών του. Ωστόσο, η νέα διοίκηση, με επικεφαλής τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο και σε συνεννόηση πάντα με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο, έχει αναλάβει κανονικά καθήκοντα.
Στα μετεγγραφικά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες, με τον πήχη πάντως να έχει κατέβει, καθώς ο στόχος της ανόδου έχει απομακρυνθεί για φέτος. Αντίθετα, παρελθόν αποτελούν οι Νίκος Νικολόπουλος και Βαγγέλης Χελάς.
Φυσικά, το ρόστερ θα συμπληρωθεί ώστε η ομάδα να καταφέρει να διατηρηθεί ψηλά στην κατάταξη του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής αποφεύγοντας παράλληλα την εμπλοκή σε δυσάρεστες περιπέτειες.
Αγωνιστικά, ως ωφέλιμο κρίνεται και τείνει προς καθιέρωση το φιλικό της Τρίτης με την δεύτερη ομάδα, ενώ η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά υπό τις οδηγίες των Μάνα-Δρούγα.
Ο Σταύρος Τσουλάκος που δεν προπονήθηκε χθες λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού εκτιμάται ότι θα είναι σήμερα σε θέση να πάρει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του ΜΓΣ.
Την Κυριακή δεν υπάρχουν υποχρεώσεις, αφού προβλέπεται διακοπή στον 5ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, με την επόμενη αναμέτρηση για την Καλαμάτα να είναι στη Βάρδα στις 4 Φεβρουαρίου (14η αγωνιστική), οπότε αναμένεται να επανέλθει και ο Πέτρος Καμινιώτης, ο οποίος εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας με τον Πανηλειακό.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
Πήρε Πάρη Καλλιντέρη!

Η Πύλος είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του πολύπειρου Καλαματιανού τερματοφύλακα, Πάρη Καλλιντέρη, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Πανθουριακό. Ο Τσικλητήρας είναι πολύ κοντά σε δύο ακόμη μετεγγραφής που αν όλα πάνε καλά θα ολοκληρωθούν και θα ανακοινωθούν τα επόμενα 24ωρα, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης ώστε η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της στη Γ’ Εθνική, για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Στο μεταξύ η προετοιμασία συνεχίζεται με προπονήσεις, υπό τις οδηγίες, του Νίκου Κακαλέτρη, ενώ δεν κατέστη εφικτό να κλειστεί κάποιο φιλικό, όπως ήταν η πρόθεσή του, με αφορμή την διακοπή των υποχρεώσεων στον 5ο Όμιλο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button