ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Ενημερωτική εκδήλωση στους Γαργαλιάνους για την λογοθεραπεία και εργοθεραπεία

1


Με τη συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας να κρίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Λογοθεραπεία και εργοθεραπεία, πολυτέλεια ή ανάγκη» που διοργάνωσαν από κοινού το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων, υπό την αιγίδα των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων. Η εκδήλωση αποσκοπούσε στην ανάλυση του αντικειμένου της λογοθεραπείας, τις θεραπευτικές ανάγκες στο σχολικό περιβάλλον αλλά και το ρόλο της εργοθεραπείας σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου των Γαργαλιάνων και οι δύο ομιλητές Γιώργος Γεωργόπουλος, λογοθεραπευτής, και Ανδρέας Θαλασσινός, εργοθεραπευτής, ανέπτυξαν – σύστησαν στους παρευρισκόμενους τις δύο «άγνωστες» μέχρι εκείνη τη στιγμή ειδικότητες για τη μέριμνα και την ανάπτυξη των παιδιών, οι οποίες προκάλεσαν το ενδιαφέρον του κοινού κάτι που φάνηκε και από την πληθώρα των ερωτήσεων που δέχτηκαν οι δύο ομιλητές στο τέλος!

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο διευθυντής του Κ.Υ. Γαργαλιάνων κ. Α. Τζωρτζίνης, εκπρόσωποι των δύο συλλόγων και γονείς.

Αξίζει να αναφερθεί πως ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασε και η αφίσα της εκδήλωσης.

18575432_10213476618972901_1843584111_o

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button