Αθλητικά

Εντός έδρας ξεκινούν το 2018 οι πρωτοπόροι στην Α’ Τοπική Κατηγορία – Τριφυλιακό ντέρμπι Τέλου Άγρα – Μιλτιάδη

Με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής θα μπουν στο 2018 το Σαββατοκύριακο οι ομάδες της Α’ τοπικής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εντός έδρας αναμετρήσεις για τους πρωτοπόρους καθώς ο Πάμισος θα υποδεχθεί τον Εθνικό Μελιγαλά ενώ ο Πανθουριακός θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο Πάμισος βρίσκεται στην κορυφή με 32 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Μελιγαλά που είναι μεν στην 7η θέση όμως έχει μόνο δύο ήττες στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα αποτελέσει επικίνδυνο αντίπαλο για τους “πράσινους”.

Ο Πανθουριακός είναι δεύτερος με 30 βαθμούς και θα παίξει με τον 5ο στην βαθμολογία Απόλλωνα ο οποίος φέτος διαθέτει εξαιρετική ομάδα και έχει δείξει ότι είναι ικανός να κερδίσει κάθε αντίπαλο.

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, η ομάδα του Διαβολιτσίου θα υποδεχθεί το Ασπρόχωμα με στόχο να πάρει μια ακόμη νίκη και να μείνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στα Φιλιατρά όπου η Εράνη θα υποδεχθεί την ιδιαίτερα δυνατή φέτος Ανδρούσα. Ο ΑΟ Φαραί θα υποδεχθεί την Κυπαρισσία σε ένα ακόμη ενδιαφέρον παιχνίδι ενώ η Αναγέννηση με νέο προπονητή τον Σπύρο Τσίκινη θα υποδεχθεί την Σπερχογεία με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην προτελευταία θέση και να ψάχνουν βαθμούς για να βγουν από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μεγάλη βαθμολογική σημασία έχει το ματς του Ολυμπιακού Καλαμάτας με την Ομόνοια. ΟΙ τυπικά γηπεδούχοι είναι 3 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν τη νίκη για να πιάσουν την συγκάτοικο τους στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” Ομόνοια.

Τέλος, το Τριφυλιακό ντέρμπι του Τέλου Αγρα με τον Μιλτιάδη έχει ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους με την ομάδα του Πύργου Τριφυλίας να είναι ουραγός στην βαθμολογία και παράλληλα να μην έχει νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 6/1

Αναγέννηση Παραλίας – Σπερχογεία

Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, 3 μ.μ.

Κυριακή 7/1

Τέλος Αγρας – Μιλτιάδης

Γήπεδο Γαργαλιάνων, 3 μ.μ.

Εράνη – Ανδρούσα

Γήπεδο Φιλιατρών, 3 μ.μ.

Πάμισος – Εθνικός Μελιγαλά

Γήπεδο Μεσσήνης, 3 μ.μ.

Ολυμπιακός Καλαμάτας – Ομόνοια

Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, 3 μ.μ.

Πανθουριακός – Απόλλωνας Καλαμάτας

Δημοτικό Στάδιο, 3 μ.μ.

Διαβολίτσι – Ασπρόχωμα

Γήπεδο Διαβολιτσίου, 3 μ.μ.

ΑΟ Φαραί – Κυπαρισσία

Γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, 3 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button