Ελλάδα

Εξέλιξη – ανατροπή στο θρίλερ της 44χρονης από το Μεσολόγγι – Είχε δανείσει στο γιατρό 100.000 ευρώ;

Σε θρίλερ με ανατροπές εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 44χρονης, Ειρήνης Λαγούδη.

Η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στην Τριχωνίδα και οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών έκαναν λόγο για δολοφονία. Στα πρώτα στοιχεία της αυτοψίας, όμως ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για αυτοχειρία.

Μία νέα αποκάλυψη, όμως, γύρω από τη θυελλώδη σχέση της με τον γιατρό έρχεται, σύμφωνα με όσα δήλωσε ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσλάβει η οικογένειά της.

Όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ο ερευνητής ανακάλυψε ότι η άτυχη 44χρονη είχε δανείσει στον γιατρό ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα ο ερευνητής κ. Κώστας Σπύρου, οι έρευνες που διεξήχθησαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης έδειξαν ότι η γυναίκα είχε δώσει στον γιατρό το ποσό των 100.000 ευρώ, κάτι που ωστόσο μένει να αποδειχθεί.

Παράλληλα, ο ερευνητής χαρακτήρισε τον θάνατο της Ειρήνης ως άγρια δολοφονία, στην οποία συμμετείχαν δύο άτομα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης δεν βρέθηκε μέχρι σήμερα ούτε μέσα στο αυτοκίνητο αλλά ούτε και στον τόπο του εγκλήματος. Σημειώνεται ότι ακόμη κι αν γίνει άρση απορρήτου, αν δεν βρεθεί η συσκευή, οι Αρχές δεν μπορούν να δουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων αλλά μόνο τις τελευταίες κλήσεις.

Οπως αναφέρουν επίσης αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με το protothema, που βασίζονται σε καταθέσεις, η 44χρονη λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχε στείλει από το κινητό της δύο μηνύματα: ένα προς συγγενικό της πρόσωπο από το οποίο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της και να τους δώσει τους κωδικούς (PIN) των τραπεζικών της καρτών και ένα προς τον γιατρό-σύντροφό της όπου έγραφε: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button