Τοπικά Νέα

Επίθεση Γεωργιάδη από τη Ζαχάρω με φόντο τον Κυπαρισσιακό!

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το βράδυ του Σαββάτου σε κομματική εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ζαχάρως της Νέας Δημοκρατία ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι το υπό έκδοση Προεδρικό Διάταγμα για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο θα καταδικάζει τη Ζαχάρως και την ευρύτερη περιοχή της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου και οικονομικό μαρασμό και απομόνωση.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύθηκε ότι θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα παρέμβασης στα ευρωπαϊκά όργανα προκειμένου να ακυρώσει το Προεδρικό Διάταγμα, επισημαίνοντας ότι η Ζαχάρω είναι μοναδικός τόπος ομορφιάς πανευρωπαϊκά και θα έπρεπε οι κάτοικοί της να έχουν τον ανάλογο πλούτο.

«Θα καταστραφείτε με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία. Η Ζαχάρω έπρεπε να είναι η πλουσιότερη περιοχή της Ευρώπης, διότι έχει εξαιρετικό κλίμα, απέραντη παραλία, φανταστική λίμνη, αρχαιολογικό πλούτο όλων των περιόδων και αγροτική παραγωγή. Είναι ευλογημένος τόπος και έχει τεράστια περιθώρια πλούτου. Όλοι κάναμε λάθη στο παρελθόν, όμως τώρα θα πρέπει να δώσουμε αγώνα για να μην περάσει το Προεδρικό Διάταγμα για τον Κυπαρισσιακό ή να το ακυρώσουμε όταν εκδοθεί. Πρέπει να ενημερωθεί σωστά η Κομισιόν διότι έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης από αριστεριστές και δήθεν οικολόγους. Φυσικά και πρέπει να προστατευτεί το περιβάλλον, διότι είναι πηγή πλούτου. Άλλο όμως η προστασία του και άλλο ένα Διάταγμα που θα απαγορεύει τα πάντα», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι δεν έχει γίνει συνειδητό το μέγεθος της απειλής για τη Ζαχάρω, και δεσμεύθηκε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί στο συγκεκριμένο ζήτημα.

με πληροφορίες από patrisnews.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button