Τοπικά Νέα

Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αναγορεύθηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου, αναγορεύθηκε χθες ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως γνωστοποίησε η Ρωσική Πρεσβεία στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η Ρωσική Πρεσβεία σε ανάρτησή της στο twitter, «στις 22 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η τελετή αναγόρευσης του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η διοίκηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου απένειμε στον Βλαντίμιρ Πούτιν τον ανώτατο ακαδημαϊκό τίτλο για το σύνολο του έργου του και για την προσφορά του στις ελληνορωσικές σχέσεις, τα γράμματα, τις τέχνες, την κοινωνία και τη δημοκρατία».

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη αναγόρευση είχε προκαλέσει αντιδράσεις (και) στην πανεπιστημιακή κοινότητα, η δε ηγεσία του Ιδρύματος σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προτείνει προς την Κοσμητεία της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών και το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, να αναβληθεί η τελετή εξαιτίας αδυναμίας προσέλευσης του προέδρου της Ρωσίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button