Τοπικά Νέα

Επανεκτύπωση του τουριστικού οδηγού Τριφυλίας

3.000 νέα αντίτυπα του τουριστικού οδηγού Τριφυλίας

Σύμφωνα με σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Τριφυλίας και της εταιρείας ΠΕΔΙΟ Α.Ε. ο Δήμος Τριφυλίας θα προχωρήσει στην εκτύπωση του τουριστικού οδηγού του Δήμου. Όπως αναφέρεται στην απόφαση, ο Δήμος με προγενέστερη σύμβαση έχει τον τουριστικό οδηγό σε ψηφιακή μορφή και θέλει την εκτύπωση τριών χιλιάδων (3.000) τεμαχίων, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που εγκρίθηκαν με την αριθ. 909/2018 απόφαση Δημάρχου. Ο Δήμος Τριφυλίας είναι και θα παραμείνει νόμιμος πνευματικός δικαιούχος αλλά και κάτοχος του υλικού, το οποίο θα παραδοθεί σε ηλεκτρονική μορφή στον ανάδοχο, για την  εκτύπωση τους  σε Τουριστικό Οδηγό.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται ότι αρχίζει από την υπογραφή της παρούσας και λήγει με την παράδοση τριών χιλιάδων τεμαχίων (3.000) τουριστικού οδηγού, έως 10/07/2018. Για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών η αμοιβή του εντολοδόχου καθορίζεται σε 4.642,80 € (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6%).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button