Αθλητικά

Επεισοδιακή νίκη το Διαβολίτσι στην Κυπαρισσία

aok


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ήταν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής πριν τις εορτές στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, ανάμεσα στον τοπικό Α.Ο.Κ. και τον Α.Ο. Διαβολιτσίου που έληξε με 1-2 υπέρ των φιλοξενουμένων και σημαδεύτηκε από ολιγόλεπτη διακοπή καθώς οι καθυστερήσεις κράτησαν 7 λεπτά στο τέλος της αναμέτρησης.
Σε ότι αφορά την εικόνα του αγώνα ο Κουλόπουλος με ευθύ σουτ στην μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ με το 0-1 στο 21ο λεπτό του αγώνα.
Ο ΑΟΚ προσπάθησε με την επιθετική μηχανή του Κωσταντόπουλου, Βατσή και Κοσμά να φέρει το παιχνίδι στα ίσα του αλλά δεν τα κατάφερε παρά τις ευκαιρίες, όταν στο 34ο λεπτό της συνάντησης ο Ζάκκας με σουτ πάνω από γραμμή της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαμπρόπουλου γράφοντας το 0-2 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Μελανό σημείο για τον Α.Ο.Κ. αποτέλεσε στο 44ο λεπτό ο βαρύς τραυματισμός στο γόνατο του Λαμπρόπουλου μετά από ενέργεια να εγκλωβίσει την μπάλα. Έτσι στο παιχνίδι μπήκε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Αθανασόπουλος που έμεινε ως το τέλος.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήθελαν να πιέσουν περισσότερο μέσα από φάσεις που σημειώθηκαν στο 47 και στο 51ο λεπτό και τελικά κατάφεραν να μειώσουν στο 56ο λεπτό του αγώνα όταν ο Κωσταντόπουλος χωρίς δισταγμό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας στο 1-2. Κοντά στο 67ο λεπτό κοντά στη μεγάλη περιοχή έγινε επιθετική ενέργεια των παικτών του Διαβολιτσίου πάνω στον Χατζηαράπη όπου ο Μητρόφ βρήκε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα την στιγμή που ο διαιτητής είχε σφυρίξει παράβαση. Αυτό προκάλεσε διαμαρτυρίες με αποτέλεσμα οι παίκτες του Διαβολιτσίου και μετά του ΑΟΚ να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας να επικυρωθεί το 2-2 κάτι που οδήγησε σε 5 λεπτη διακοπή του αγώνα.
Με την επαναφορά ο διαιτητής υπέδειξε πέναλντι για τον ΑΟΚ το οποίο θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσα του, αλλά κατά την εκτέλεση ο Χαζτηαράπης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι παρά τις αλλαγές όπου αργότερα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Θεοχαρόπουλος και τις αλλαγές που έκανε το Διαβολίτσι, το τελικό αποτέλεσμα μετά από 7 λεπτά καθυστερήσεων παρέμεινε στο τελικό 1-2 που σίγουρα αδικεί τους γηπεδούχους.
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Λαμπρόπουλος (44′ Αθανασόπουλος), Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μητρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Κωσταντόπουλος, Τσιμόπουλος, Χατζηαράπης, Βατσής, Κοσμάς.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κωσταντακόπουλος, Μαυροειδάκος, Παπαγεωργίου, Κρεμμυδάς, Εμμανουήλ, Ζάκκας, Μπαλόπουλος, Κουλόπουλος, Βορίλας, Τσώνης, Ηλιόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button