Τοπικά Νέα

Επιβεβαίωσε το κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας ο αν. Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσας

Θα ενισχυθεί η αεροπορική βάση

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, ήταν σήμερα το πρωί ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας. Ένα από τα θέματα που τέθηκαν στον κ. Βίτσα ήταν το κλείσιμο των στρατοπέδων, με τον Αν Υπουργό να απαντά ότι το όλο θέμα είναι γνωστό εδώ και ένα χρόνο.
Στόχος όπως είπε είναι η αξιοποίηση του προσωπικού και των οπλικών συστημάτων, καθώς και να δυναμώσει η χώρα μας στα σύνορα της.
Σε ερώτηση που τέθηκε στον κ. Βίτσα για τις τοπικές κοινωνίες, ο Αν. Υπουργός απάντησε ότι γίνεται προσπάθεια εύρεσης ισοδυνάμων.
Ειδικότερα για την περίπτωση της Καλαμάτας, που ρώτησε ο Γιώργος Αυτιάς, ο Δημήτρης Βίτσας απάντησε ότι στην πόλη μας θα ενισχυθεί η αεροπορική βάση, όπου θα μετατραπεί σε διεθνές κέντρο εκπαίδευσης, λέγοντας μάλιστα ότι η πόλη μας θα ενδυναμωθεί.
Κλείνοντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το τι θα γίνουν οι εκτάσεις των στρατοπέδων που θα κλείσουν, ο Αν. Υπουργός απάντησε ότι είτε θα δοθούν σε θεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είτε μέσω διαγωνισμών σε χρήση από ιδιώτες.
Video:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button