ΕκπαίδευσηΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Επιτυχημένο το εορταστικό Παζάρι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Κυπαρισσίας [εικόνες]

Με επιτυχία αλλά κυρίως γεμάτα χαμόγελα ολοκληρώθηκε το εορταστικό Παζάρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Κυπαρισσίας, στην κεντρική πλατεία της πόλης την Κυριακή.

Ο σύλλογος σε συνεργασία με μαθητές και δασκάλους του σχολείου στην κεντρική πλατεία της πόλης, διέθεσαν για καλό σκοπό στο κοινό της περιοχής, όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα, καλλιτεχνικές δημιουργίες αλλά και γλυκά με σκοπό να ενισχυθούν οι δραστηριότητες στο σχολικό συγκρότημα προς όφελος των μικρών μαθητών, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του συλλόγου που μας μίλησε για το παζάρι.

Τα μέλη του συλλόγου από το Διοικητικό συμβούλιο, ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά σε όλους και όπως ήταν φυσικό με μια φωτογραφία μας υπενθύμισαν ότι το χαμόγελο είναι αρκετό για να κάνει τον κόσμο μας πολύ καλύτερο, σημειώνοντας ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button