Αθλητικά

ΕΡΑΝΗ: Η προσοχή στο πρωτάθλημα

Την ήττα με 4-0 από την Καλαμάτα γνώρισε την περασμένη Κυριακή η Εράνη και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η φιλιατρινή ομάδα είχε την… ατυχία μετά την πρόκριση επί του Πανθουριακού, να αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου και μάλιστα εκτός έδρας.

Ως εκ τούτου η πρόκριση στους “8” θα συνιστούσε υπέρβαση για την Εράνη, που προσπάθησε πάντως να φανεί ανταγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα Γ’ εθνικής και κέρδισε τις εντυπώσεις στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ο Κώστας Λυμπερόπουλος θεωρεί ότι “Είχαμε πολλά οφέλη από αυτό το ματς. Είδαμε το παραπάνω επίπεδο και φάνηκαν οι αδυναμίες σ ένα πολύ δυνατό τεστ. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτές για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα”. Ο προπονητής της Εράνης εφιστά πλέον την προσοχή των παικτών του στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής με αντίπαλο τον Τσικλητήρα Πύλου.

Φιλικό τεστ σήμερα με Χώρα

Ενα ματς που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και γι’ αυτό η τεχνική ηγεσία βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου ώστε να διεξαχθεί φιλικό – πρόβα τζενεράλε για τον Τσικλητήρα, αυτή την Κυριακή.

Ακόμα σήμερα η Εράνη θα δώσει φιλικό ματς στις 5 μ.μ. στα Φιλιατρά με τον Παπαφλέσσα Χώρας, στο οποίο θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι μικροί σε ηλικία παίκτες και όσοι δεν αγωνίστηκαν με την Καλαμάτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button