Αθλητικά

ΕΡΑΝΗ: Κινείται για αμυντικό χαφ, προωθήθηκαν 4 από την ακαδημία

Με την απόκτηση του Νίκου Κόλλια και του Θεολόγου Χατζηαράπη, η Εράνη ενίσχυσε την επιθετική της γραμμή και πλέον το βάρος πέφτει στην απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, με τον οποίο και θα συμπληρωθεί το μεταγραφικό παζλ.

Κάτι που σημαίνει ότι η φιλιατρινή ομάδα δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν. Θυμίζουμε ότι αποχώρησαν οι βασικοί Αλεβίζος, Μπεγέτης και Δημητρακόπουλος, καθώς και ο Παπαγεωργίου που λόγω σπουδών θα πάει στην Πάτρα. Με τις δύο μεταγραφές λοιπόν που έγιναν και τον μέσο που θα αποκτηθεί τα κενά θα καλυφθούν, ενώ στην ανδρική ομάδα προωθήθηκαν και τέσσερις παίκτες από την ακαδημία. Ο λόγος για τους Κώστα Μιχαλακόπουλο, Γιάννη Τσοροβά, Χαράλαμπο Στυλιανό και Παναγιώτη Φουντά. Αγωνιστικά, οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει από τις 7 Αυγούστου και από σήμερα θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι έμπειροι παίκτες (Βλαχόπουλος, Σ. Λυμπερόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηαράπης, Κόλλιας, Σταματόπουλος, Οικονομόπουλος). Ετσι ο Κώστας Λυμπερόπουλος θα δουλεύει πλέον με 21 παίκτες και βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλων για να πρώτα φιλικά. Να σημειωθεί ότι το φιλικό με τον Τσικλητήρα Πύλου στις 25 Αυγούστου ματαιώθηκε, καθώς οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button