Αθλητικά

ΕΡΑΝΗ: Ξεκίνησαν προπονήσεις οι νεαροί – Ανακοίνωσε και τον 25χρονο Θεολόγο Χατζηαράπη

Τις προπονήσεις για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης οι νεαροί παίκτες που διαθέτει η Εράνη στο έμψυχο δυναμικό της.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, οι υπόλοιποι παίκτες που στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό θα αρχίσουν την προετοιμασία στις 17 Αυγούστου, όπου πλέον θα αρχίσει ο προπονητής Κώστας Λυμπερόπουλος να κτίζει την ομάδα της νέας αγωνιστικής σεζόν. Στην  πρώτη προπόνηση για τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες, παραβρέθηκαν οι Τάσος Μπουρδέκας, Διονύσης Μεϊντάνης, Αγγελος Γιαννακόπουλος, Φώτης Γιαννακοπουλος, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Γιάννης Οικονομόπουλος, Φώτης Νικολακόπουλος, Χαράλαμπος Μπακούρος, Παναγιώτης Φουντάς, Δημήτρης Χάρμπας, Γιάννης Τσοροβάς, Γιάννης Μητρόπουλος, Κώστας Μιχαλακόπουλος και Μάριος Γριβοκωστόπουλος. Το πρόγραμμα για τους νεαρούς περιλαμβάνει καθημερινές απογευματινές προπονήσεις, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνει μία διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα).

Στην ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή Θεολόγη Χατζηαράπη, ενός καλού σίγουρα παίκτη προχώρησε η Εράνη Φιλιατρών.

Ο 25χρονος εξτρέμ είναι γνώριμος στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο καθώς αγωνίστηκε πριν ένα χρόνο με την φανέλα της Κυπαρισσίας.

Ακόμα έχει αγωνιστεί στον Πανηλειακό ενώ το τελευταίο 6μηνο έπαιζε μπάλα στην Μακρυσία Ηλείας.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει τα εξής: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για τη σεζόν 2018/19 με το Θεόλογο Χατζηαράπη. Ευχόμαστε στο Θεολόγο πολλές επιτύχιες και πολλά γκολ με τα χρώματα της ομάδος μας”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button