ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ερωτήσεις Κουκούμη για το Παζάρι Κοπανακίου και τις εργασίες στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας

kypar


Στο πρόσφατο Δ.Σ. Τριφυλίας ο κ. Κουκούμης από την δεύτερη Ελάσσονα μειοψηφία έθιξε το θέμα των υψηλών τελών στο παζάρι του Κοπανακίου με αφορμή την μικρή κίνηση που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο κ. Κουκούμης ζήτησε την μείωση των τελών για να μην απαξιωθεί το παζάρι, συμπληρώνοντας πως το αίτημα αυτό είχε γίνει και πέρυσι χωρίς ωστόσο να λάβει κάποια απάντηση από τη δημοτική αρχή

Για το έργο στην μάντρα της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας, ο κ. Κουκούμης τόνισε ότι εκκρεμεί να ολοκληρωθεί ο μαντρότοιχος και η δημιουργία πεζοδρομίου, όπως προβλέπεται στη μελέτη του έργου. Αποτέλεσμα σύμφωνα με τον ίδιο είναι να υπάρχει ένα ημιτελές έργο που δεν συμβάλει καν στην ανάπλαση της Άνω Πόλης όπως είχε υποσχεθεί η Δημοτική αρχή, ρωτώντας να μάθει πότε σκέφτεται να ξεκινήσει το έργο ο Δήμος, προκειμένου το επόμενο καλοκαίρι να είναι έτοιμο.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι ο δήμος από την πλευρά του έχει ανάγκη για έσοδα, τονίζοντας πως ο Σεπτέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας που από την φύση του παρουσιάζει μειωμένη κίνηση, προσθέτοντας ότι υπάρχει πρόθεση για μείωση των τελών. Για το έργο στην Άνω Πόλη είπε ότι έχει πάρει τον δρόμο του και αναζητούνται οι πόροι για να δημοπρατηθεί και να αποπερατωθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button