Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ερώτηση στο Δήμαρχο μετά το δημοσίευμα του gargalianoionline για την ονοματολογία της λίμνης στο Φιλιατρινό Φράγμα

 

145


Με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα του «gargalianoionline» σχετικά με το ποιος αποφάσισε να ονομάσει τη λίμνη στο Φιλιατρινό Φράγμα «Λίμνη Ντοπόλη Χριστιανούπολης» οι Χριστιανιώτες αδελφοί Νικολακόπουλοι με σκοπό να προστατεύσουν τα συμφέροντα της ιδιαίτερης πατρίδας τους, της Χριστιανούπολης, κατέθεσαν ερώτηση προς το Δήμο Τριφυλίας, προκειμένου να απαντηθούν, επίσημα, τα ερωτήματα του δημοσιεύματος.

Με αίτηση την οποία κατέθεσαν προς το Δήμο Τριφυλίας και συγκεκριμένα προς τον Δήμαρχο Τριφυλίας, κοινοποιούμενη προς τον πρόεδρο του Δ.Σ., τα τοπικά προεδρία των Φιλιατρών και της Χριστιανούπολης, αλλά και το Δ.Σ. Τριφυλίας ζητούν να μάθουν από ποιόν τοποθετήθηκε η μεταλλική ταμπέλα με την ονομασία της λίμνης, εάν η απόφαση αυτή έχει συζητηθεί στα τοπικά συμβούλια των Φιλιατρών και της Χριστιανούπολης και πολύ περισσότερο από το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας. Τέλος, ζητούν να μάθουν με ποια κριτήρια επελέγη αυτό το όνομα και αν υπήρχαν εναλλακτικές επιλογές.

Γεγονός είναι πως στο Δημοτικό Συμβούλιο έως τώρα δεν έχει τεθεί κανένα θέμα σχετικά με την ονοματολογία της τεχνητής λίμνης που δημιουργείται στο Φιλιατρινό Φράγμα, με αποτέλεσμα η τοποθέτηση της πινακίδας να είναι ούτε λίγο ούτε πολύ, «νομικά έωλη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button