ΑθλητικάΚυπαρισσία

Εκδήλωση λήξης της αθλητικής χρονιάς του Αθλητικού Συλλόγου Τριφυλίας

 

123


Με μια πολύ όμορφη «οικογενειακή» γιορτή, που διοργάνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου, ολοκληρώθηκε η αθλητική χρονιά για τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές του Α.Σ. Τριφυλίας, που έγινε στο προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου στην Κυπαρισσία την Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Ο χώρος πλημμύρισε από τα παιδιά των ακαδημιών και τους γονείς τους και το «party» άρχισε με μουσική, φαγητό και αναψυκτικά που μοιράζονταν σε όλους από τις 7:30 μ.μ.. Να σημειωθεί πως στα πλαίσια της γιορτής τα παιδικά τμήματα της ομάδα του Α.Σ. Τριφυλίας αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα του ΔΙΩΝ Κυπαρισσίας, με την ομάδα του ΔΙΩΝ να βγαίνει νικήτρια! Ωστόσο, η ήττα αυτή δεν εμπόδισε γονείς, παράγοντες και παίκτες να συγκεντρωθούν στην … γουρνοπούλα που υπήρχε στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστήριου για τις ανάγκες της γιορτής!

Το παρών έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Σ. Τριφυλίας ενώ προσκεκλημένος ήταν και ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας. Ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Τσιμπλής μιλώντας για την εκδήλωση δήλωσε τα εξής: «Για μια ακόμα χρονιά, έγινε η εκδήλωση λήξης της αθλητικής χρονιάς του Αθλητικού Συλλόγου Τριφυλίας. Όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας, που κάναμε με όλους τους Συλλόγους της Τριφυλίας για να κλείσουμε τη χρονιά και να πάμε σε μία καινούργια σεζόν. Ξεκινήσαμε με τη μουσικοκινητική προσχολικής αγωγής, τα μικρά τα παιδάκια, μετά στο βόλεϊ και μετά μπάσκετ με τις ομάδες mini, παιδικό κι εφηβικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που για μια ακόμα χρονιά μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για την άθληση γιατί ο σκοπό μας είναι αυτός, τα παιδιά να αθλούνται, να είναι στο γήπεδο, να ψυχαγωγούνται και όχι να γυρνάνε στις πλατείες, στα κινητά και τα ηλεκτρονικά. Να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας, τον Παναγιώτη το Χήναρη, τη Γιώτα τη Χήναρη και τη Νίκη την Καραχάλιου. Και, να ευχαριστήσουμε και το δήμο Τριφυλίας για τις παροχές που μας διαθέτει».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button