Lifestyle

Ετσι προκαλούν τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα του Instagram -Οι απίστευτες συνήθειές τους [εικόνες]

Μπορεί για εμάς το να χάσουμε κάποιο ρούχο μας ή να μας πέσει ο καφές κάτω το πρωί να συνεπάγεται με νεύρα, αλλά τα πλούσια παιδιά του Instagram ανήκουν σε άλλη κατηγορία και έχουν άλλα προβλήματα.

Κι όμως τα πλουσιόπαιδα στο Instagram που βγάζουν συνέχεια φωτογραφία τα ακριβά τους γούστα, μερικές φορές δείχνουν και τους προβληματισμούς τους στα social media, κάνοντας μας να… απορούμε.

Πίσω στο σχολείο

Με τα περισσότερα αγόρια να αναρωτιούνται ποιο επόμενο μοντέλο Lamborghini ή Ferrari θα πρέπει να αγοράσουν καθώς το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που ήδη έχουν, πάλιωσε στα μάτια τους, ενώ τα κορίτσια όπως είναι φυσικό αναρωτιούνται από ποιον μεγάλο οίκο μόδας πρέπει να ψωνίσουν.

Από την άλλη ένα άλλο rich kid του διαδικτύου, παραπονιέται που πρέπει να πάει σχολείο με το… ιδιωτικό του αεροσκάφος, ενώ ένας άλλος σκέφτεται να αλλάξει την Lamborgini του επειδή έχει μερικές σταγόνες νερού το κάθισμά του.

Ευχαριστώ που με τράκαρες

Τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ, αφού ένας ακόμη πλούσιος χρήστης του Instagram φαίνεται να έχει τόσα πολλά κλειδιά αυτοκινήτων που δεν ξέρει ποιο ταιριάζει που.

Δύσκολη η ζωή στο γιοτ του πατέρα σου

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα προκαλούν στο Instagram, καθώς ανεβάζουν συνέχεια βίντεο είτε από τα ξέφρενα πάρτι, όπου χύνουν άσκοπα ακριβές σαμπάνιες όπου βρουν, είτε από τα καθημερινά τους ψώνια, τα οποία κοστίζουν μία περιουσία.

Ποιο απ΄όλα; Βοηθήστε με να διαλέξω

Φύλαξε το νερό, χρησιμοποίησε σαμπάνια

Ξέμεινα από χαρτί

Ουπς, υποθέτω πως είναι ώρα για νέα Λαμποργκίνι

Παλεύοντας να μείνων άνετη στο ιδιωτικό μου τζετ

Χρειάζομαι χαρτομάντιλλο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button