Αθλητικά

Ζητά αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό ο Εσιέν

 

q70yrlhg.medium


Την ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό ζήτησε με αίτησή του στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Μίκαελ Εσιέν, για χρέος των «πράσινων» προς το πρόσωπό του!

Ο Γκανέζος χαφ που πέρασε από το «τριφύλλι» αλλά δεν πρόσφερε ούτε στον ελάχιστο βαθμό, αποτελεί ακόμα έναν μεγάλο σκόπελο για τον σύλλογο.

Σύμφωνα με τη LiveSport, μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του, κ. Σουλούκου ζητά:

«Να ενεργοποιηθεί κατά της αντιδίκου ΠΑΕ η ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου αναφορικά με το ληξιπρόθεσμο και απαιτητό ποσό των 73.027,88 ευρώ πλέον νόμιμων τόκων από την επόμενη της δήλης ημέρας καταβολής εκάστης δόσης, άλλως από την επίδοση της παρούσας και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου».

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου υποχρέωνε τον Παναθηναϊκό να καταβάλλει στον πρώην ποδοσφαιριστή το ποσό των 36.513,94 ευρώ για δέκα μήνες στον τραπεζικό του λογαριασμό, από την έναρξη του Οκτωβρίου του 2017…

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button