Τοπικά Νέα

Ηλεκτρονικές δημοπρασίες τριών δημοσίων έργων στη Μεσσηνία

Τρία έργα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα από την περασμένη χρονιά, πρόκειται να δημοπρατήσει ηλεκτρονικά η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Τρίτη, ενέκρινε τους όρους διακήρυξης και τη συγκρότηση της επιτροπής διαγωνισμού για τα ακόλουθα έργα:

α) Την αντιμετώπιση καταπτώσεων βράχων στο δρόμο Θουρία – Πολιανή, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Προβλέπονται εργασίες για να αποτραπεί το φαινόμενο των πτώσεων βράχων με επένδυση με αγκυρούμενο πλέγμα στις πιο επικίνδυνες θέσεις και αν χρειαστεί και καθαίρεση βράχων.

β) Τη βελτίωση – συντήρηση του δρόμου που συνδέει την 8η επαρχιακή οδό με τη Μονή Κατσιμικάδας στο Δήμο Τριφυλίας, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ. Προβλέπει τη βελτίωση – συντήρηση του συγκεκριμένου δρόμου σε μήκος 1,7 χιλιομέτρων.

γ) Την κατασκευή τεχνικών έργων στο δρόμο Δώριο – Αγιος Γεώργιος – Χρυσοχώρι και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων, προϋπολογισμού 130.000 ευρώ. Προβλέπει διαπλάτυνση της γέφυρας εντός του Χρυσοχωρίου, στην είσοδο από τον οικισμό του Αγίου Γεωργίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button