ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τη βελτίωση προαυλίου χώρου 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων και επισκευή κτιρίου

Ο Δήμος Τριφυλίας σχεδιάζει την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση προαυλίου χώρου 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων και Επισκευή κτιρίου». 

Στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας εγκρίθηκαν οι Τεχνικές Προδιαγραφές, καταρτίστηκαν οι όροι δηµοπράτησης και συντάχθηκε η διακήρυξη του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο “Βελτίωση προαυλίου χώρου 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων και Επισκευή κτιρίου”.

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή δικτύου συλλογής – απορροής ομβρίων του προαυλίου χώρου του 2ου δημοτικού σχολείου Γαργαλιάνων, η επισκευή του δαπέδου με επίστρωση ασφαλτοτάπητα, η κατασκευή γηπέδων πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης, η κατασκευή στεγάστρου στην είσοδο του σχολείου, καθώς και η επισκευή των όψεων του κτιρίου και στεγανοποίηση του δώματος.

Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 149.995,65€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Από αυτά τα 106.100 ευρώ προέρχονται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», ενώ η κάλυψη του επιπλέον ποσού των 43.900 ευρώ με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους του προϋπολογισμού του Δήμου Τριφυλίας.

Για τη διενέργεια του εν λόγω έργου θα διεξαχθεί ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός επιλογής αναδόχου με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 10/09/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, και ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης  των προσφορών ορίζεται η 14/09/2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε πέντε μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button