ΓαργαλιάνοιΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για το έργο «Βελτίωση Γηπέδου Λυκείου Φιλιατρών»

 

«Στολίδι» για τα Φιλιατρά και την εκπαιδευτική - μαθητική κοινότητα το νέο Λύκειο!


Επικυρώθηκε το πρακτικό του συνοπτικού διαγωνισμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ»

Με δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας. Το πρώτο θέμα ήταν ο «Καθορισμός όρων του συνοπτικού «Βελτίωση Γηπέδου Λυκείου Φιλιατρών», με τον ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το έργο να πραγματοποιείται στις 4 Ιουλίου 2017. Επίσης, Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Αξιολόγησης Ενστάσεων ενώ πραγματοποιήθηκε η έγκριση του πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του έργου, ενώ ελήφθη απόφαση για έγκριση του πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του έργου «Επέκταση – Επισκευή Νεκροταφείων ΔΕ Φιλιατρών» ο οποίος είναι η εταιρεία Ν. Παπουτές και Κ. Μέγγος.

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν δαπάνες και ψηφίστηκε η διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2017, για την πληρωμή της τελευταίας δόσης ύψους 38.080 ευρώ για την αγορά ακινήτου που έγινε το 2009 στον Αγρίλη Φιλιατρών, ποσά για προμήθεια αναλωσίμων έτους 2017 και 2018 και χρηματικά ποσά για επιμόρφωση υπαλλήλων και τα οδοιπορικά τους, οφειλές έτους 2016 χρηματικών ποσών 2.933 ευρώ, 900 ευρώ και 1.584 ευρώ σε συνεργεία, 10.000 ευρώ για αμοιβή ορκωτών λογιστών, 5.000 ευρώ για δικαιώματα προς τρίτους. Επίσης, 21.264 ευρώ για τρίμηνη προμήθεια λιπαντικών και καυσίμων στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων.

Με ομόφωνη απόφαση έγινε ο ορισμός δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση τέως Αντιδημάρχου Δήμου Τριφυλίας, όπως ομόφωνα πραγματοποιήθηκε και η έγκριση πρακτικού της Πλειοδοτικής Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση του Δημοτικού Τουριστικού Ξενώνα Γαργαλιάνων καθώς και η έγκριση πρακτικού της Πλειοδοτικής Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση του Δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Τριπύλης (ισόγειο τέως Κοινοτικού Γραφείου Σελλά), καθώς οι δύο δημοπρασίες ήταν άγονες.

Τέλος, ομόφωνα έγινε και η επικύρωση πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ» στην εταιρεία Καράλεκας με ποσοστό έκπτωσης 45,77%, ενώ αποφασίστηκε η μη άσκηση ένδικων μέσων (αίτηση αναίρεσης) κατά της αριθ.385/2016 αποφάσεως Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης που αφορά την αριθ. 3/2003 Πράξη εφαρμογής του σχεδίου Πόλεως Κυπαρισσίας και του 11ου/2003 σχετικού πρακτικού της Επιτροπής του ΠΔ 5/17.12.1986

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button