Ελλάδα

Ηράκλειο: Ο άγριος καυγάς κατέληξε σε τραγωδία …Έπνιξε τον πατέρα του με ίδια του τα χέρια

 

egklima_667552455


Σε οικογενειακή τραγωδία οδήγησε η κατανάλωση αλκοόλ σε σπίτι στην συνοικία της Φορτέτσας στο Ηράκλειο,  Χτες ανήμερα τον Χριστουγέννων.

Ένα απίστευτο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα όταν ένας γιος έπνιξε τον πατέρα του μετά από καυγά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στη 1 τα νύχτα όταν ένας 34χρονος άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του 61χρονου πατέρα του στην Φορτέτσα Ηρακλείου για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα.

Και οι δύο φαίνεται ότι κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ τους καθώς ο γιος θυμήθηκε πως ο πατέρας του τον χτύπαγε όταν ήταν μικρός, όπως αναφέρει το cretalive.

Ο καυγάς πήρε τραγικές διαστάσεις όταν ο γιος έπιασε τον πατέρα του, του έκανε κεφαλοκλείδωμα και του έκλεισε το στόμα με το χέρι του με αποτέλεσμα να τον πνίξει.

Το άψυχο σώμα του 61χρονου βρήκε στις 3 τα ξημερώματα η αδερφή του η οποία μένει στον πάνω όροφο της πολυκατοικίας.

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν τον 34χρονο μέσα στο υπνοδωμάτιο τον οποίον και συνέλαβαν. Μάλιστα, φαίνεται πως ήδη έχει ομολογήσει την πράξη του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button