Αθλητικά

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Εβγαλε διοίκηση και δήλωσε συμμετοχή στην Α1 τοπική

Το χειρότερο σενάριο (διάλυση) αποφεύχθηκε τελικά για τον Ηρακλή Κυπαρισσίας, καθώς έστω και την τελευταία στιγμή έβγαλε διοίκηση και δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Η λύση στο μεγάλο διοικητικό πρόβλημα δόθηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση της περασμένης Δευτέρας, όπου εκλέχτηκε8μελές συμβούλιο, με επικεφαλής τον Βασίλη Ανδριανόπουλο.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Χρήστος Δημόπουλος συνεχίζει στη διοίκηση από τη θέση του γραμματέα.

Αναλυτικά η σύνθεση έχει ως εξής: Βασίλης Ανδριανόπουλος (πρόεδρος), Γιάννης Συναδινός (αντιπρόεδρος), Διονύσης Ζαχαρόπουλος (γενικός αρχηγός), Κώστας Παπαγιάννης (ταμίας), Χρήστος Δημόπουλος (γραμματέας), Σταύρος Τζαβαλάς, Γιώργος Κονόμι και Γεωργία Δημοπούλου (μέλη). Τα νέα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο συμβούλιο είναι οι Σταύρος Τζαβαλάς, Γιώργος Κονόμι, Γεωργία Δημοπούλου και Διονύσης Ζαχαρόπουλος. Να σημειωθεί ότι η θητεία της διοίκησης είναι διετής και πλέον έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Το οικονομικό παραμένει πάντως βραχνάς για τον Ηρακλή και οι άνθρωποι του προσμένουν και από άλλους να συνεισφέρουν, ώστε ο Ηρακλής να σταθεί με αξιώσεις στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Στον πάγκο ο Κατσιώλης

Με νέο προπονητή θα πορευτεί ο Ηρακλής στην Α1, αφού λύθηκε η συνεργασία με τον Κώστα Δεσποτόπουλο. Τα ηνία στον πάγκο αναλαμβάνει ο Κώστας Κατσιώλης, ο οποίος έχει δουλέψει σε ομάδες της Σύρου, αλλά και στην Ολλανδία. Ο νεαρός τεχνικός επέστρεψε για μόνιμη εγκατάσταση στη Μεσσηνία και έδωσε τα χέρια με τη νέα διοίκηση της ομάδας της Κυπαρισσίας. Από εκεί και πέρα, πρόθεση των διοικούντων είναι να μείνει ο βασικός κορμός των παικτών και όσοι αποχωρήσουν να αντικατασταθούν.

Μεταγραφικά, θα γίνουν τρεις τουλάχιστον μεταγραφές παικτών από το… πάνω ράφι που θα βοηθήσουν τον Ηρακλή να είναι ανταγωνιστικός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button