Αθλητικά

Η ΑΕΚ προγραμματίζει τη φιέστα για το πρωτάθλημα

Η διοίκηση της ΠΑΕ προσανατολίζεται αυτή τη στιγμή στο εξής σενάριο: να γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στη Ριζούπολη μετά το ματς με τον Απόλλωνα και εν συνεχεία η αποστολή να επιβιβαστεί σε ανοιχτό πούλμαν που θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μετά τον ορισμό του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Σάββατο, η ΑΕΚ προχωρά τις διαδικασίες για την απονομή του πρωταθλήματος.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρουν οι «κιτρινόμαυροι» στα χέρια τους το τρόπαιο. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Πέμπτη κι αν όχι αυθημερόν, τότε μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται η απόφαση.

Η διοίκηση της ΠΑΕ προσανατολίζεται αυτή τη στιγμή στο εξής σενάριο: να γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στη Ριζούπολη μετά το ματς με τον Απόλλωνα και εν συνεχεία η αποστολή να επιβιβαστεί σε ανοιχτό πούλμαν που θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα γιορτάσει μαζί με τον κόσμο της. Με τον ίδιο τρόπο είχε γιορτάσει η «Ένωση» και την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, μετά τον τελικό του άδειου ΟΑΚΑ πριν δύο χρόνια.

Η λύση του ΟΑΚΑ φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί αρκετά, αφού αν η απόφαση του Διαιτητικού βγει Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι, δεν υπάρχει απαραίτητος χρόνος για να διοργανωθεί η γιορτή εκεί.

Οι οριστικές αποφάσεις της ΠΑΕ θα ληφθούν σήμερα ή αύριο και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για τους φίλους της ΑΕΚ, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να αποθεώσουν τους πρωταθλητές για μία ακόμη φορά, αυτή με το τρόπαιο στα χέρια.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button