ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Η Α. Μπούζα εκθέτει Κατσίβελα ότι γνώριζε για την μη υποβολή πρότασης για το Λιμάνι της Μαραθόπολης

Με σημερινή ανάρτησή της στο Facebook η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου
Συντονίστρια Έργου και Αποτελεσματικότητας Εντεταλμένη Σύμβουλος ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ –ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κα. Ανρωνία Μπούζα αφήνει «έκθετο» το Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κατσίβελα, αλλά και τοπικούς παράγοντες της περιοχής για το θέμα που αφορά την υποβολή φακέλου για το έργο του λιμανιού της Μαραθόπολης.

Διαβάστε παρακάτων την ανάρτηση:

 

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η κα. Μπούζα, χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο «κατέβασε» την συγκεκριμένη ανάρτηση από το Facebook και την αντικατέστησε με την παρακάτω…

Μιλώντας με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μαραθόπολης κ. Γ. Μίγγα μας επιβεβαίωσε το γεγονός πως μέχρι και την Τετάρτη το απόγευμα η Περιφέρεια Πελοποννήσου καθησύχαζε τους πάντες πως ο φάκελος υποβλήθηκε εμπρόθεσμα (μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου που ήταν η καταληκτική ημερομηνία) στο πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020… και ΟΧΙ στην «Β φάση», καθώς πολύ απλά δεν υπάρχει αυτή η φάση!

Επίσης, ένα ακόμη σημαντικό ερώτημα που προκύπτει είναι ότι μπορεί να ψηφίστηκε η προγραμματική σύμβαση του έργου από την Περιφέρεια και το Δήμο Τριφυλίας…. Οι υπογραφές μπήκαν ή όχι;

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button