Ελλάδα

Η θλιβερή ιστορία πίσω από «κορίτσι με το τατουάζ» που βρέθηκε βιασμένο και κακοποιημένο στο Ζεφύρι

Μια συγκλονιστική οικογενειακή ιστορία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από την κοπέλα που βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη σε κωματώδη κατάσταση, σε κεντρική πλατεία στο Ζεφύρι και από τότε παρέμενε σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Η κοπέλα την Τρίτη το πρωί ξύπνησε από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρισκόταν και μίλησε στους θεράποντες ιατρούς και τους αστυνομικούς, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά της.

Για επτά ημέρες κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει την ταυτότητα της άτυχης κοπέλας, η οποία όπως διαπίστωσε ιατροδικαστής που την εξέτασε είχε πέσει θύμα βιασμού. Δεν είχε ταυτότητα, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο που να μπορούσε να βοηθήσει στην εξακρίβωση της ταυτότητας της, με αστυνομικούς και ιατρούς να περιμένουν να βγει από την καταστολή για να τους μιλήσει.

Παράλληλα, όλο αυτό το χρονικό διάστημα κανένας δεν την είχε αναζητήσει .Τελικά τη λύση στον άλυτο γρίφο των διωκτικών αρχών, έδωσε ένα τατουάζ που έγραφε το όνομα Έλενα, στο δεξί καρπό της κοπέλας, που δημοσιοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Όπως αποδείχθηκε είναι Ελληνίδα, 22 χρονών και ζούσε με τους γονείς, τη γιαγιά και τον μικρότερο αδελφό της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια πηγαινοερχόταν στην Αθήνα, όπου τη φιλοξενούσε μια θεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι είχε «βυθιστεί» στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών ουσιών κα δυσκολευόταν να εξασφαλίσει τη δόση της, αδυνατώντας να εργαστεί.

Την περασμένη Δευτέρα, έπειτα από τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του τατουάζ στα ΜΜΕ, η μητέρα και η γιαγιά της κοπέλας οι οποίες όλες αυτές τις ημέρες, όπως είπαν στις αρχές θεωρούσαν ότι έμενε σε μια φίλη της στην Αθήνα και για αυτό δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους, πήγαν στο Α.Τ. Αγίων Θεοδώρων όπου κατήγγειλαν την εξαφάνιση της κόρης τους και πως θεωρούσαν ότι είναι το κορίτσι με το τατουάζ, που νοσηλεύεται στο Κρατικό της Νίκαιας.

Συνοδεία αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής , η μητέρα της 22χρονης την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, την αναγνώρισε και συνομίλησε μαζί της.

Το κορίτσι, η πορεία της υγείας του οποίου εξελίσσεται ομαλά, θα παραμείνει για μικρό χρονικό διάστημα στην εντατική και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε θάλαμο νοσηλείας, έως ότου επανέλθει πλήρως.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες, εστιάζοντας στα στέκια των ναρκομανών, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη αυτών οι οποίοι κακοποίησαν σεξουαλικά και εγκατέλειψαν στην πλατεία στο Ζεφύρι, την άτυχη κοπέλα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button